De CUPRA Born is de eerste 100% elektrische wagen van het merk. Hij voegt zich bij het CUPRA-gamma dat, samen met de plug-inhybride varianten zoals de CUPRA Leon, CUPRA Leon Break en de CUPRA Formentor, allemaal elektriciteit gebruiken om hun prestaties te maximaliseren.

Het stimulerende design, de elektrische prestaties en het onconventionele challenger-karakter van de CUPRA Born maken hem uniek. Dit leidt tot een mooie uitbreiding van het merk naar nieuwe markten en zorgt voor nieuwe bedrijfsmodellen.

Nieuwe technologie, fantastische prestaties

De CUPRA Born is verkrijgbaar met verschillende vermogens en met een e-Boost1 prestatiepakket om het vermogen op te drijven tot 231 pk (170 kW). Met het 77kWh batterijpakket heb je een volledig elektrisch rijbereik van zo’n 540km en rijd je van 0-100 km/u in slechts 6,6 seconden.

Nieuwe technologieën zoals het head-updisplay met augmented reality, benadrukken het hoge niveau van connectiviteit en veiligheid. Daarnaast zorgen de grotere remmen, bredere banden, DCC Sport en ESC Sport voor een nog betere rijervaring.

Cupra born

Emotioneel design

Het elektrische model focust niet alleen op prestaties maar ook op emotioneel design. De koplampen identificeren zich met het gezicht van een persoon om karakter en enthousiaste vastberadenheid uit te drukken. De opvallende achterkant heeft een horizontale lichtsignatuur en diffuser voor meer dynamiek en efficiëntie.

Cupra born

Duurzaam interieur

Naast de buitenkant verwondert ook het interieur door zijn koperkleurige elementen, eveneens het kenmerk van CUPRA. De wijk ‘Born’ in Barcelona ontleent niet alleen zijn naam aan CUPRA's eerste 100% elektrische auto, maar heeft ook zijn design geïnspireerd.

Wist je trouwens dat...
De stimulerende stijl van de Born, zowel binnen als buiten, ontwikkeld is met duurzame materialen gemaakt van plastic afval? Zo vind je bijvoorbeeld het SEAQUAL® INITIATIVE terug in de standaard kuipstoelen.

Cupra born interieur
cupra born
cupra born
cupra born
cupra born
cupra born exterieur
cupra born interieur
cupra born detail
cupra born
cupra born interieur
cupra born interieur
Foto 1 / 1

Bekijk ook onze andere artikels

Filter
Filters
Sluiten Reset filter