Verkoop

Altijd bereid om te helpen, staat ons gemotiveerde verkoopteam klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Wil je een afspraak maken? Ontdek onze nieuwe online boekingstool en kies zelf of je onze showroom wilt bezoeken of liever een digitale afspraak maakt.

 

Afspraak maken

Onderhoud en herstellingen

Onze technici zijn uitgerust met alle benodigde apparatuur en kennis om kwalitatief werk te leveren. Ze blijven voortdurend bijscholing volgen om jou het beste, professionele en persoonlijke advies te kunnen geven. Bij elke reparatie maken ze gebruik van officiële onderdelen van de hoogste kwaliteit. Als jouw servicepartner voor Volkswagen, Audi, SEAT of CUPRA kunnen wij als enige garanderen dat jouw voertuig zijn kwaliteit behoudt en zijn karakter behoudt.

 

Afspraak maken voor meer informatie

Pechverhelping

In geval van pech kun je vertrouwen op onze mobiliteitsgarantie. Deze garandeert kosteloze pechverhelping ter plaatse, inclusief takeling naar onze concessie. Deze service is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.

Contactnummers:

  • Volkswagen: 02/756.86.88
  • Volkswagen ID: 02/756.86.85
  • Audi: 02/756.86.81
  • SEAT: 02/756.86.87
  • CUPRA: 02/756.86.78

Voor meer informatie en voorwaarden kun je altijd contact met ons opnemen via info@hermansherentals.be of ons telefoonnummer: 014/21.27.76.

 

Wondercar Kempen

Bij carrosserieschade staan onze medewerkers klaar om je door het herstellingsproces te leiden. Eerst worden er foto's van het voertuig gemaakt, waarna onze medewerkers van Wondercar contact met je zullen opnemen. Samen met jou wordt de schade besproken en wordt de verdere planning van het herstelproces opgesteld.

 

Ontdek onze carrosserie

Ontdek onze carrosserie Wondercar Kempen in Herentals

Directe receptie

Direct naast de entree bevindt zich een poort die leidt naar de directe receptie. Hier kan onze klantenadviseur een eerste diagnose stellen voor je voertuig. Dit stelt ons in staat om de volgende voordelen te bieden:

  • Korte wachttijden
  • Gedetailleerde informatie over de staat van het voertuig
  • Verbeterde communicatie: je kunt het probleem nauwkeuriger toelichten aan de klantenadviseur, wat leidt tot een snellere aanpak
  • Onmiddellijke verkrijging van de juiste kostprijs voor de uit te voeren werkzaamheden.
Volkswagen showroom

Fleet Business Unit

Onze mobiliteitadviseurs in de Fleet Business Unit bieden dagelijkse ondersteuning en advies aan bedrijven bij de ontwikkeling en optimalisatie van hun Car Policy en wagenpark. Hierbij nemen ze de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit en de specifieke wensen van de klant in overweging.

 

Ontdek onze fleetafdeling

Medewerkers van onze fleet business unit

Financiering

Of je nu een particuliere klant bent of een professional, onze Financial Services bieden op maat gemaakte financierings- en leaseformules aan. Daarnaast kun je jouw voertuig onderhouden en verzekeren met behulp van onze Wecare- en Insuranceformules. Ontdek hier welke financieringsmogelijkheid het beste bij jou past.

 

Ontdek jouw mogelijkheden

Financiering op maat

Camper Verhuur

Door mobilhomes te verhuren, introduceren we een deelformule waarmee gezinnen kunnen genieten van deze populaire reiservaring. Ons scala aan mobilhomes is gevarieerd en voldoet aan alle behoeften en wensen van onze klanten.

 

Ontdek ons aanbod

Vervangwagens

Wanneer jouw voertuig reparatie of onderhoud nodig heeft, kan dit enige tijd in beslag nemen. Voor een grondig onderhoud van je voertuig nemen wij graag de benodigde tijd. Gedurende de periode dat jouw voertuig bij ons is, bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van een vervangend voertuig. Je kunt dit eenvoudig aanvragen wanneer je een afspraak maakt. Zo staat er altijd een voertuig voor je klaar en blijf je mobiel.

Contacteer ons

Homologatie - aanvragen wettelijke documenten

Heb jij een vraag over de wettelijke documenten van je wagen of ben je deze verloren? Vraag dan via onderstaande knop een nieuw attest aan.

 

Attest aanvragen