Het beheren van een wagenpark is tegenwoordig een complexe taak, waarbij rekening gehouden moet worden met diverse aspecten zoals werknemerstevredenheid, voortdurend veranderende fiscale regels, opkomende technologieën, nieuwe vormen van mobiliteit, en dit alles binnen een transparante (TCO-)budgettering.

Vanuit onze Fleet Business Unit bieden onze mobiliteitadviseurs dagelijkse ondersteuning en advies aan bedrijven bij de opbouw en uitbreiding van hun Car Policy en wagenpark, waarbij al deze facetten in overweging worden genomen.

Samen met jou gaan we op zoek naar een duurzaam Car Policy-framework dat afgestemd is op de specifieke behoeften van jouw bedrijf en gebaseerd is op jouw wensen.

Onze complete mobiliteitsoplossingen

Doordat wij namens een merkengroep spreken in plaats van in naam van één specifiek merk, zijn wij in staat om jou een uitgebreid scala aan personen- en lichte bedrijfswagens aan te bieden. Hierdoor vindt elke bestuurder en vlootbeheerder gegarandeerd een voertuig dat aan zijn of haar wensen voldoet. Niet onbelangrijk is bovendien dat je kunt profiteren van aantrekkelijke schaalvoordelen.

Als vlootbeheerder ben je zich er terdege van bewust dat het beheer pas echt begint wanneer de wagen wordt afgeleverd aan de bestuurder. Onze mobiliteitsadviseurs staan je bij in alle aspecten van dit proces, variërend van het vinden van de juiste mobiliteitsoplossingen voor onderhoud of reparatie van de wagen. Met onze splinternieuwe Wondercar carrosserieafdeling genieten we een uitstekende reputatie bij de meeste verzekeringsmaatschappijen en voeren we herstellingen uit aan voertuigen van alle merken met behulp van de nieuwste en meest efficiënte herstelmethoden.

Centrale aanspreekpunt

Voor jou als vlootbeheerder hebben we het zo eenvoudig mogelijk gemaakt, waarbij de mobiliteitsadviseur fungeert als jouw centrale contactpersoon voor alle structurele vragen. Dit geldt voor alle merken binnen de Volkswagen Groep: Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfsvoertuigen.

Ons doel? We streven ernaar jou als (fleet)klant te begeleiden bij het optimaliseren, verduurzamen en professioneel vormgeven van de bedrijfsmobiliteit, en dit op lange termijn te handhaven.

Ons motto? Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen!

Ontdek je aanspreekpunt voor jullie mobiliteitsoplossing

Wil jij ook ontdekken wat onze mobiliteitsadviseurs voor jouw bedrijf kunnen betekenen? 
Stuur een mailtje naar fleet@demobiliteitsmakelaar.be en je hoort snel van ons! 

Ontdek onze merken

Contacteer ons

Frederic Larbi

Fleet business unit

Head Fleet Business Unit
0474 20 97 45
E-mail
Sander Van Gulck

Mobiliteitsadviseur

Senior mobiliteitsadviseur
0475 65 97 78
E-mail
Björn Hanssen

Mobiliteitsadviseur

Senior mobiliteitsadviseur
0492 98 19 74
E-mail
Katrien Keyenberg