Financiering en leasing voor particulieren

Particulieren zoeken steeds vaker naar alternatieve financieringsmogelijkheden om bijvoorbeeld een nieuwe auto te bekostigen. Immers, mobiliteit is essentieel voor werk, gezin, hobby's, boodschappen en meer. Wij presenteren drie op maat gemaakte formules die aansluiten op jouw behoeften en tegen gunstige tarieven.

Private Lease

Met de Private Lease-formule profiteer je van alle voordelen die doorgaans voorbehouden zijn aan zelfstandigen, vrije beroepen en bedrijven, omdat je de auto op lange termijn huurt (1).

AutoCredit

Dit is een flexibele financieringsformule die je in staat stelt om lagere maandelijkse bedragen te betalen. Na afloop van dit contract heb je de mogelijkheid om je auto te behouden of te opteren voor een nieuw model (1).

Klassieke Financiering

Met een Traditionele Financiering wordt de aanschaf van je auto minder belastend voor je budget, omdat de betalingen in de tijd worden gespreid. Bovendien heb je direct inzicht in het bedrag van de maandelijkse aflossingen (3).

Vergelijken

Wat is Private Lease?

Private lease heeft zijn oorsprong in de zakelijke wereld en wint steeds meer aan populariteit bij particulieren. Met deze formule selecteer je een voertuig op maat, al dan niet met bijkomende opties en verzekeringen, dat je vervolgens via onze concessie op lange termijn huurt, variërend van 24 tot 60 maanden. Hierdoor geniet je van zorgeloosheid tegen een haalbaar maandelijks bedrag, afhankelijk van het gekozen voertuig.

Private Lease

Wat is AutoCredit?

AutoCredit is een flexibele financieringsmogelijkheid met lage maandelijkse afbetalingen, waarbij je uitsluitend betaalt voor het daadwerkelijke gebruik van de auto. Aan het einde van het contract heb je drie opties:

1. Je wordt eigenaar van de auto door de laatste verhoogde maandaflossing te voldoen.
2. Je ruilt de auto in en kiest een nieuw model uit in een van onze showrooms.
3. Je levert de auto in zonder verdere verplichtingen.

AutoCredit

Klassieke Financiering

Met de traditionele financiering betaal je maandelijks een vast bedrag, waardoor de auto aan het einde van het contract, na volledige afbetaling, jouw eigendom wordt.

Meer weten

Financiële diensten voor professionelen

In nauwe samenwerking met jou ontwikkelen we een op maat gemaakte financieringsformule voor jouw bedrijf, zodat je kunt profiteren van onze gunstige tarieven. Als jouw mobiliteitspartner staan onze deskundigen altijd paraat om je door alle stappen van je contract te begeleiden, zodat je zorgeloos de weg op kunt. Wij nemen alle financiële en administratieve aspecten voor onze rekening.

Verhuur op Lange Termijn

Door te kiezen voor een 'Verhuur op Lange Termijn' of operationele leasing, huur je een bedrijfswagen die je na het contractperiode weer terug inlevert. Dit gebeurt met de diensten en services die jij wenst (1).

Financiële Leasing

Met deze formule kun je een bedrijfswagen huren en daar interessante op maat gemaakte diensten aan toevoegen. De auto wordt afgeschreven op de balans van jouw boekhouding. Na afloop van het contract heb je de mogelijkheid om de wagen aan te kopen tegen een vooraf bepaalde aankoopoptie, variërend van 3% tot 15% van de catalogusprijs (1).

Financiële Renting

Een leaseformule waarmee je jouw kredietcapaciteit behoudt. Het maandelijkse bedrag wordt opgenomen in de algemene kosten als bedrijfslast. Na het contract heb je de mogelijkheid om de wagen aan te kopen tegen een vooraf bepaalde aankoopoptie van 16 tot 20% van de catalogusprijs (1).

Klassieke Financiering

Een financieringsformule die de betaling van de aankoopprijs van jouw wagen vereenvoudigt door de terugbetalingen in de tijd te spreiden. Daarnaast betaal je maandelijks een vast bedrag dat direct bekend is (3).

Nieuwsgierig naar welke formule het meest voordelig is voor jou en je bedrijf? Ontdek de ideale optie met slechts enkele muisklikken!

Meer weten

(1)  Verhuur op Lange Termijn, Financiële Leasing en Financiële Renting zijn producten die afgesloten zijn bij  D'Ieteren Lease N.V. (filiaal en verbonden kredietagent van D'Ieteren Finance KBO 0841046715). Maatschappelijke Zetel : Leuvensesteenweg, 679 - 3071 Kortenberg - Belgïe - RPR Leuven, KBO 0402623937. D'Ieteren Lease N.V., (FSMA 20172A) is een niet verbonden agent van P&V Verzekeringen cvba (FSMA 0058)(2)  Afhankelijk van uw boekhoudkundige en fiscale situatie kan dit variëren (IFRS …). Het boekhoudkundig regime  kan van huurder tot huurder verschillen.(3)  Klassieke Financiering = lening op afbetaling met vaste termijnbedragen.  Adverteerder: Volkswagen D'Ieteren Finance n.v., Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, kredietgever, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Maliestraat 50. KBO 0841 046 715. RPR Brussel, en verbonden agent (FSMA 109705A) van Cardif Assurance Vie (Code 979), rekenning IBAN: BE 97 4829 0680 3149; info@vdfin.be