Met een nieuwe wagen rijden, hoeft niet duur te zijn...

SEAT Arona

arona
Beschikbaar vanaf €285/maand

36 maanden - Private Lease

SEAT Ibiza

Ibiza
Beschikbaar vanaf €285/maand

36 maanden - Private Lease

Volkswagen Polo

Polo
Beschikbaar vanaf €299/maand

36 maanden - Private Lease

Volkswagen ID.5


Beschikbaar vanaf €329/maand
36 maanden - Private Lease - Buitengewone stockkorting

Volkswagen ID.4


Beschikbaar vanaf €353/maand
36 maanden - Private Lease - Buitengewone stockkorting

Volkswagen T-Roc

T roc
Beschikbaar vanaf €359/maand

36 maanden - Private Lease

Audi Q2

Q2
Beschikbaar vanaf €375/maand

36 maanden - Private Lease

Audi A3

A3 SB
Beschikbaar vanaf €405/maand

36 maanden - Private Lease

CUPRA Born

Born
Beschikbaar vanaf €485/maand

36 maanden - Private Lease

Wat is Private Lease?

Private Lease is momenteel buitengewoon populair en dat is begrijpelijk. Steeds meer mensen ervaren het gemak van Private Lease, waardoor ze zorgeloos in een splinternieuwe auto rijden zonder hun spaargeld aan te spreken. Maar wat houdt Private Lease nu eigenlijk in?

Met Private Lease geniet je altijd van een nieuwe auto die volledig aan jouw wensen voldoet. Elke dag ervaar je maximaal comfort, en dit alles tegen een scherp all-in en vast maandbedrag. Alle kosten en zorgen nemen wij voor 100% uit handen: de huur van de auto, afleverkosten, verzekering, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, vervanging van banden, schadeherstel, glasreparatie, pechhulp onderweg en BTW. Uiteraard betaal je zelf de brandstof, boetes en je eigen risico bij niet-verhaalbare schade. Na afloop van je contractperiode kun je de auto eenvoudig inleveren voor een nieuwe of je huidige voertuig verlengen.

 

Wat is standaard inbegrepen?

Maandelijkse huur voertuig

+ Inbegrepen diensten:

 Onderhoud en herstellingen
 Verzekeringen (burgerlijke aansprakelijkheid en full omnium)
 Rechtsbijstand en bestuurdersverzekering
 Belasting op inverkeerstelling en verkeersbelasting

Afspraak met verkoper

 

Wat is standaard inbegrepen in private lease?

Welke extra opties zijn mogelijk?

Banden: Maak je geen zorgen over de aanschaf en vervanging van banden. D'Ieteren Lease zorgt ervoor dat jouw voertuig altijd is voorzien van de juiste banden, zodat je veilig en comfortabel kunt blijven rijden.

D'Ieteren Lease Bijstand: Onze uitgebreide bijstandsservice staat continu tot je beschikking. Bij pech onderweg bieden wij snelle en professionele hulp, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Zo ben je verzekerd van gemoedsrust, waar je ook naartoe gaat.

Vervangwagen: In geval van onderhoud, reparaties of andere situaties waarin jouw auto tijdelijk niet beschikbaar is, stellen wij een vervangwagen ter beschikking. Hierdoor blijf je altijd mobiel en hoef je jouw dagelijkse activiteiten niet te onderbreken.

Tankkaart: Met de tankkaart van D'Ieteren Lease profiteer je van het gemak van directe betaling bij tankstations. Je kunt eenvoudig en probleemloos tanken, zonder bonnetjes te bewaren of achteraf declaraties in te dienen.

Ontdek waarom anderen voor Private Lease kozen...

'Volledige ontzorging'

Mario, 22 jaar, schoolverlater

"Het kiezen van mijn eerste auto is geen eenvoudige taak, en vooral de financiering ervan niet. Private Lease biedt eenvoudig budgetbeheer en elimineert alle risico's met betrekking tot onderhoudskosten en wederverkoop."

Waarom private lease kiezen?

'Voordelen zoals voor professionelen'

Véronique, 65 jaar, net op pensioen

"Ik ben altijd gewend geweest aan een bedrijfswagen. Het was voor mij dan ook een verademing om te kunnen opteren voor Private Lease, met de voordelen van een professional, waar alle rompslomp uit handen wordt genomen."

De voordelen van private lease

Valérie, 36 jaar, levensgenieter

"Ik ben onzeker over hoe de komende jaren eruit zullen zien, dus ik wil een elektrische auto die aansluit bij mijn huidige levensfase. Na afloop van het contract kan ik eenvoudig met een nieuw model de weg op. Waarom mezelf vastpinnen aan één auto voor een lange periode?"

Afspraak met verkoper

Volkswagen private lease