Na zijn grondige herontwerp in 2021 groeide de Volkswagen Multivan uit tot een ware publiekslieveling. Deze geliefde bus is ontworpen om te voldoen aan de eisen van moderne gezinnen en bedrijven. In zijn plug-inhybride variant transformeert hij tot een 'zero emission vehicle' en blijft tegelijkertijd ideaal voor lange ritten. Het assortiment wordt nu verder aangevuld met de introductie van de dubbele cabine-uitvoering.

Alles wat je zoekt

De Multivan is uitgerust met een state-of-the-art rijhulp-, bedienings- en infotainmentsysteem, waardoor het comfort en de veiligheid aanzienlijk worden verbeterd. Daarnaast is hij verkrijgbaar in uiterst luxueuze en volledige afwerkingsniveaus met hoogwaardige materialen. In combinatie met de fiscale voordelen maakt dit van de T7 dubbele cabine de ideale partner.

Veel keuze, nog meer ruimte

Niet alleen de VW Multivan is nu beschikbaar als lichte vracht, maar ook de Caddy Maxi, T6.1 Transporter en de Caravelle hebben een variant met dubbele cabine. Naast een ruime, afgesloten laadruimte bieden de Multivan en T6.1 ook de mogelijkheid voor respectievelijk 5 en zelfs 6 volwaardige zitplaatsen.

Maximumscore voor de Multivan

Niet enkel het ontwerp, de ruimte, of de uitstekende afwerking tillen de Multivan naar topniveau. In 2022 ontving de bus maar liefst 5 sterren van het Europese keuringsorgaan Euro NCAP (European New Car Assessment Programme). Zowel op het gebied van crashveiligheid als rijhulpsystemen wist hij de jury te overtuigen en behaalde hij een maximale score. Lees het verslag via onderstaande link.

EURO NCAP multivan

De perfecte keuze

Met zijn eigentijdse vormgeving, indrukwekkende prestaties en slimme functies is de Multivan T7 de ideale keuze voor bestuurders die op zoek zijn naar een ruime, praktische en stijlvolle oplossing. Bovendien is hij nu beschikbaar in een breder scala aan aandrijfopties dan ooit tevoren, inclusief de mogelijkheid van een plug-inhybride.

Wil je meer informatie, de T7 Multivan persoonlijk ontdekken, of een op maat gemaakte offerte ontvangen? Breng een bezoek aan onze showroom of plan een afspraak in via de knop hierboven.