Waarom al 18.196 klanten ons hun vertrouwen gaven

Al 18.196 mensen gaven ons hun exclusieve vertrouwen. Bij Hermans Herentals werkt ons gespecialiseerd team elke dag extra hard om dat vertrouwen te behouden en te verdienen, bij alle klanten. Wij streven ernaar om niet alleen aan, maar ook boven de verwachtingen van onze klanten te voldoen. Wij zorgen niet alleen voor je wagen maar ook voor jou! We zijn dan ook trots dat al 18.196 klanten de voorkeur geven aan onze garage.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van de groeiende gemeenschap van tevreden klanten die dagelijks profiteren van exclusieve voordelen. Ervaar zelf waarom onze garage jouw ideale partner is.

Duid ons aan als jouw unieke dealer

Als je ons aanduidt als jouw unieke garage geniet je van vele exclusieve voordelen. Zo kunnen onze medewerkers mee volgen en jou contacteren bij meldingen die de auto automatisch naar ons zal sturen. Dan kunnen we zo kort op de bal spelen en jouw rijcomfort alleen maar verbeteren door je volledig te ontzorgen. Wat kan je verwachten? Snellere service, meer mogelijkheden, bij meldingen hoef jij niets te doen want wij contacteren jou zelf, vlottere communicatie,...

Waarom connecteren?

Dankzij een verbonden voertuig kun je diverse gegevens uitwisselen tussen je smartphone en je auto. Hierdoor heb je als bestuurder optimale toegang tot de nieuwste informatie en entertainment. Denk hierbij aan zaken zoals kilometerstand, chassisnummer en brandstofpeil. Je kunt zelfs controleren hoeveel kilometers en dagen er nog resten tot jouw volgende serviceafspraak. Maar dat is niet het enige! Hieronder sommen we enkele voordelen voor je op.

Rijhulpsystemen grijze Volkswagen T-Roc

Wat zijn mijn exclusieve voordelen?

De connectiviteitsdiensten van je auto zijn gekoppeld aan het internet, waardoor je kunt genieten van meer comfort en entertainment. Daarnaast bieden deze diensten ondersteuning in noodsituaties. Hierdoor krijg je snel hulp bij pech, verkeersinformatie bijna in realtime, de mogelijkheid om je auto te lokaliseren, verbeterde entertainmentopties zoals streaming en webradio, en zelfs een herinnering voor de volgende servicebeurt. Verder kun je via je smartphone diverse informatie en functies van je auto in de gaten houden, tot aan het bedienen van de deurvergrendeling, lichten, alarm en claxon toe.

Wat zijn de voordelen van je wagen te connecteren?

Hoe connecteer ik mijn wagen?

Mijn Volkswagen connecteren
Mijn Audi connecteren
Mijn SEAT connecteren
Mijn Cupra connecteren