Volkswagen Caddy California

De Caddy California is gebaseerd op de nieuwste en vijfde generatie van de Volkswagen Caddy. Met extra ruimte en een uitgebreide camperuitrusting biedt deze camper een uitklapbaar bed met schotelveren en een hoogwaardige matras voor optimaal slaapcomfort. Het bed is ruim en kan worden ingekort tot een derde van zijn grootte in opgevouwen toestand, waardoor het compact boven de kofferruimte past.

Voor meer opbergruimte kan de tweede zitrij worden verwijderd. Daarnaast is de Caddy California voorzien van een handige minikeuken en de mogelijkheid om een tent aan de wagen te bevestigen, waardoor de leefruimte aanzienlijk wordt vergroot.

Deze camper is beschikbaar vanaf 49 euro per dag.

Volkswagen California Ocean

De California Ocean is uitgerust voor twee tot vier personen en beschikt over een tweepersoons achterbank die kan worden omgeklapt tot een bed. Het voertuig is voorzien van een elektrisch hefdak met een tweepersoonsbed, een aluminium keuken met spoelbak, tweepits kooktoestel en een compressorkoelkast.

De keuken biedt voldoende opbergruimte en is afgedekt met een glasplaat. Daarnaast zijn er buitenstoelen en een opvouwbare buitentafel beschikbaar. Met twee interieuraccu's en diverse kasten, waaronder een kledingkast en een vliegtuigkast, biedt de California Ocean flexibiliteit en opbergruimte. Alle kasten zijn stevig en veroorzaken geen gerammel tijdens het rijden.

Deze camper is beschikbaar vanaf 150 euro per dag.

 

Volkswagen Grand California

De Volkswagen Grand California is ideaal voor wie op zoek is naar een reiservaring met het comfort van thuis. Met een keuken, zit- en slaapruimte, en een complete badkamer inclusief douche en toilet, biedt de Grand California ultiem gemak en vrijheid. De nieuwe Grand California 600 biedt voldoende ruimte voor twee volwassenen en twee kinderen, met een royaal dwars bed van 1.95 x 1.40 meter en optionele hoogslapers van bijna 1.70 meter. Speciaal ontworpen voor twee personen, voelt de Grand California 680 aan als een luxe hotelkamer met een ruim bed van 200 x 170 cm, veel extra bergruimte en bewegingsvrijheid.

Deze camper is beschikbaar vanaf 170 euro per dag.

Heb je vragen, stel ze hier.