Wat is er nieuw?

Het koetswerkdesign is aangescherpt en straalt meer zelfvertrouwen uit, mede dankzij het nieuwe kwaliteits- en designniveau in het interieur en de geïntegreerde technologiefuncties. Met tal van innovaties versterkt hij zijn persoonlijkheid nog verder.

Ontdek hieronder alvast zijn interieur en exterieur, veiligheidssystemen, en waarom de nieuwe T-Roc jouw ideale reisgezel is.

Maak hier je afspraak

Grijze volkswagen T-Roc vooraanzicht

Hoogwaardig interieur

De binnenkant van de T-Roc verwelkomt je met een hoogwaardige inrichting. Het zachte dashboard met decoratief stiksel versterkt het gevoel van de digitale cockpit. De klassieke knoppen hebben plaatsgemaakt voor moderne, aanraakgevoelige oppervlakken.

Bij deze nieuwe uitstekende kwaliteit van het interieur passen ook de stoelen. In de uitrustingslijn 'Style' zijn dit zetels met hoogwaardige en optisch aantrekkelijke bekledingen in Artvelours. Wil je nog meer comfort ervaren? Kies dan voor de vernieuwde lederen stoelen met 14-voudige, elektrische verstelling en stoelverwarming.

Testrit aanvragen

Interieur van de Volkswagen T-Roc

Karaktervolle buitenkant

Het aangescherpte SUV-design van de nieuwe T-Roc straalt karakter uit. Verscheidene opvallende design-highlights, zoals de ledkoplampen en chroomlijsten, onderstrepen de markante en sportieve uitstraling.

Om jouw T-Roc echt uniek te maken, kun je kiezen uit acht lakafwerkingen. Optioneel kun je extra accenten toevoegen met een dak in een contrasterende kleur en lichtmetalen 19-inch velgen in zwart, genaamd "Misano".

Offerte aanvragen

Achterkant blauwe Volkswagen T-Roc

Jouw persoonlijke reisbegeleider

Uitgerust met geavanceerde technologieën voor zowel veiligheid als comfort, zorgt de nieuwe T-Roc ervoor dat je veiliger dan ooit op je bestemmingen aankomt. Het rijhulpsysteem IQ.DRIVE Travel Assist fungeert als een ware copiloot.

Dit systeem houdt voortdurend de omgeving van de auto in de gaten en verbetert jouw rijcomfort door te assisteren in gevaarlijke, monotone en vermoeiende rijomstandigheden. Het is dus de ideale metgezel voor ontspannen en veilige lange afstanden.

In combinatie met de DSG-versnellingsbak met dubbele koppeling kun je relaxt rijden in files en in stop-and-go verkeer.

Afspraak met verkoper

Rijhulpsystemen grijze Volkswagen T-Roc

Wil jij gratis testrijden en de nieuwe T-Roc volledig ontdekken? Maak hieronder een afspraak voor een testrit en wij verwelkomen je graag.