Audi

De ontwikkelingen in de autowereld staan niet stil en er rijden in België steeds meer geconnecteerde wagens rond. Jammer genoeg waren tot voor kort enkel de meest recente modellen connecteerbaar maar daar brengt Audi nu verandering in!

Met de Audi connect Plug and Play-app (iOS/Android) kan uw smartphone via Bluetooth en de Audi DataPlug verbinding maken met uw wagen, waardoor deze in een mum van tijd een geconnecteerde wagen wordt. Dit systeem kan achteraf worden ingebouwd in veel modellen van 2008 en later. Zeker weten of jouw wagen compatibel is met de Audi DataPlug? Check het via onderstaande knop.

Waarom connecteren?

Met een geconnecteerde wagen is het mogelijk om allerlei gegevens uit te wisselen tussen je smartphone en je wagen. Hierdoor krijg jij als bestuurder optimale toegang tot de nieuwste informatie en entertainment. Denk maar aan zaken als kilometerstand, chassisnummer en brandstofpeil. Je kan zelfs controleren hoeveel kilometers en dagen er nog zijn tot jouw volgende serviceafspraak. Maar dat is niet alles! We zetten enkele voordelen op een rij.

Brandstofmonitor

De brandstofmonitor geeft een overzicht van al jouw tankbeurten en maandelijkse brandstofkosten. Telkens wanneer de Audi DataPlug een tankbeurt registreert, ontvang je een melding via de app dat de brandstofkosten zijn geregistreerd. Deze service registreert automatisch wanneer, waar en hoeveel u tankt vanaf een minimaal tankniveau van 10 liter.

audi tanken

Parkeerplaats

Met Audi connect Plug and Play weet je altijd precies waar je jouw wagen hebt geparkeerd. Laat de app je naar jouw wagen leiden of deel de gps-coördinaten bijvoorbeeld met je vrienden. Je kan zelfs controleren hoe lang je wagen al geparkeerd staat.

Serviceafspraken

Met de Audi connect Plug and Play-app kun je op elk moment een afspraak bij je Audi verdeler aanvragen. Inclusief direct bellen en met navigatiehulp. Als jouw wagen een keuring of nieuwe olie nodig heeft, kan je automatisch een onderhoudsafspraak aanvragen. De Audi verdeler neemt dan zo snel mogelijk contact met je op en jij kan via de app alle relevante voertuiginformatie doorgeven.

Audi werkplaats

Meer informatie, alle voordelen, functies en veelgestelde vragen vind je terug via onderstaande knop. Wil je graag een van onze medewerkers spreken? Bel dan naar het nummer 014 21 27 76 of kom gerust langs in onze concessie.