Volkswagen Bedrijfsvoertuigen

Met de fantastische saloncondities bij Volkswagen Bedrijfsvoertuigen wordt jouw kinderdroom eindelijk werkelijkheid. Ga je voor de laadruimte van een Crafter, de combinatie van gezin en bergruimte van de Caddy of kies je voor 100% elektrisch met de ID. Buzz?

  • Verlengde garantie tot 5 jaar
  • Cash bonus voor particulieren én business klanten
  • Stockbonus op bepaalde modellen
  • Overnamepremie op de Caddy of T7 Multivan

Maak hier je afspraak

Saloncondities bij Volkswagen bedrijfsvoertuigen

Verlengde garantie

Tijdens het autosalon geniet je van een verlengde garantie tot 5 jaar of 120.000km op het volledige gamma Volkswagen Bedrijfsvoertuigen. Geen extra garantie nodig? Kies dan voor een mooie korting bij de aanschaf van een WeCare Gold of WeCare Platinum of een extra cash bonus. 

Meer weten? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak bij onze experten.

Afspraak maken

saloncondities Volkswagen bedrijfsvoertuigen - verlengde garantie

Cash bonus voor particulieren en professionelen

Vergroot je totale korting met de aantrekkelijke cash bonus op onze LIFE, TOUR en COMMERCE modellen. Deze bonussen zijn geldig voor zowel particuliere als business klanten en zijn afhankelijk van het model. Benieuwd wat jouw voordeel is? Kom langs en wij berekenen het voor jou!

Saloncondities bij Volkswagen bedrijfsvoertuigen - cash bonus

Stockbonus op verschillende modellen

Op zoek naar een nieuwe wagen die extra voordelig en bovendien snel leverbaar is? Koop een stockwagen en ontvang een extra stockbonus op een selectie van modellen.

  • T6.1 California: €2.000
  • Crafter: €2.000
  • Amarok Style 3L: €1.000
  • Amarok 2L TDI: €4.000
  • Caddy Cargo: €1.000
Saloncondities bij Volkswagen bedrijfsvoertuigen - Amarok

Overnamepremie op de Caddy of T7 Multivan 

Geniet tijdens de salonperiode van een mooie overnamepremie op je oude wagen bij aankoop van een nieuwe Volkswagen Caddy of T7 Multivan. Deze overnamepremie komt bovenop de waarde van je huidige wagen. Heb je geen auto die wij kunnen overnemen? Geen probleem, we geven je graag een welkomstbonus bij aankoop van deze twee modellen.

Afspraak maken

Saloncondities bij Volkswagen bedrijfsvoertuigen - overnamepremie
1. De aanbiedingen zijn geldig voor professionelen bij aankoop van een nieuw Volkswagen bedrijfsvoertuig tijdens de periode van 12/12/2023 tot en met 31/12/2023, bij de deelnemende erkende Volkswagen Bedrijfsvoertuigen-verdelers in België.
2.Nettoprijs zonder optie vanaf: de prijs van het vermelde voertuig zonder bijkomende opties na aftrek van de aan voorwaarden onderworpen vermelde premies en kortingen.
3.De uitzonderlijke korting: de handelskorting geldig voor professionals bij de aankoop van het vermelde nieuwe Volkswagen bedrijfsvoertuig tijdens de periode van 12/12/2023 tot en met 31/12/2023, bij de deelnemende erkende Volkswagen Commercial Vehicles concessiehouders in België. De uitzonderlijke korting is de som van de cash bonus en van de aanbevolen dealerkorting voor de professionele VS klant. Het nieuwe voertuig moet geleverd en ingeschreven zijn vóór 30/09/2024 om te kunnen genieten van dit aanbod. Korting uitsluitend beschikbaar op een geselecteerd aantal voertuigen. Vraag er nu naar bij uw Volkswagen bedrijfsvoertuigen consessiehouder.
4.5 Jaar garantie (2 jaar wettelijke garantie + uitbreiding van 3 jaar of 120.000 km, afhankelijk van de eerst bereikte limiet) of WeCare garantie
Deze actie is geldig voor elke particuliere klant, Business Customer, fleet conventie FA, FB, FC of FD dewelke zijn voertuig aankoopt in eigen naam van 12/12/2023 tot en met 31/12/2023. Het voordeel van deze garantieverlenging kan worden omgezet in een korting op een nieuw WeCare contract. Deze actie is voorbehouden aan de onderschrijving van een garantieverlengingscontract of WeCare contract, uiterlijk binnen 30 kalenderdagen na levering van het voertuig. Actie onder voorbehoud van aanvaarding. weCare is een product van D'Ieteren Automotive S.A./N.V., maatschappelijke zetel : Maliestraat 50 - 1050 Brussel - België - RPR Brussel, KBO 0466 909 993, FSMA 047196cA. Raadpleeg op www.vdfin.be de algemene voorwaarden van een weCare contract voor meer informatie.