Welkom bij Hermans Herentals

Kies uw merk
Welkom bij Garage Hermans
Unieke Audi stockactie
Ontdek onze merken op het autosalon

Maak uw afspraak
Onderhoud / herstellingen

Afspraak maken

Een kwaliteitsoccasie vinden bij

Nieuws

5jobs

 • 04/12/2018- Herentals- Voltijds - Audi
  Voor het versterken van ons verkoopteam zijn wij op zoek naar een gedreven salesmanager.
 • 21/08/2018- Herentals- Voltijds - Audi
  Voor het versterken van ons team zijn wij op zoek naar een mecanicien in vast dienstverband die voltijds aan de slag kan gaan. Als mecanicien rapporteer je aan de aftersalesmanager en werk je in nauw teamverband samen met jouw collega's in de werkplaats, het magazijn en de klantenadviseurs. Ben jij onze man of vrouw? Klik dan zeker verder!
 • 21/08/2018- Herentals- Voltijds - Audi
  Wij zijn op zoek naar een showroomverkoper / -verkoopster met ervaring binnen de autosector. Als verkoper / verkoopster werk je in nauw teamverband en rapporteer je naar de salesmanager.
 • 21/08/2018- Herentals- Voltijds - Audi
  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde carrossier die werken van A tot Z kan uitvoeren. Samen met onze ervaren carrossier verdiep je jezelf in de nieuwest technieken en leer je de kneepjes van het vak.
 • 27/04/2018- Herentals- Voltijds - Volkswagen
  Wij zijn op zoek naar een klantenadviseur die onze klanten adviseert en begeleidt bij herstellingen en onderhoud aan hun wagen. De ideale klantenadviseur is een administratieve duizendpoot die zeer planmatig en klantgericht te werk gaat. Een passie voor wagens is uiteraard mooi meegenomen, interesse? Klik dan snel verder voor meer informatie

Locatie