Welkom bij Garage Hermans
Vind ons vanaf nu ook op LinkedIn
Succesmodel krijgt nog meer troeven
Het nieuwe gezicht binnen de Q-familie
Op zoek naar een 2dehands wagen?
De nieuwe Audi A6 Avant
Unieke Audi stockactie
Welkom in de familie!
Made in Belgium : Audi e-tron
De nieuwe Seat Tarraco

Maak uw afspraak
Onderhoud / herstellingen

Afspraak maken

Nieuws

5jobs

 • 26/04/2018- Herentals- Voltijds - Volkswagen
  Wij zijn op zoek naar een klantenadviseur die onze klanten adviseert en begeleidt bij herstellingen en onderhoud aan hun wagen. De ideale klantenadviseur is een administratieve duizendpoot die zeer planmatig en klantgericht te werk gaat. Een passie voor wagens is uiteraard mooi meegenomen, interesse? Klik dan snel verder voor meer informatie
 • 21/08/2018- Herentals- Voltijds - Audi
  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde carrossier die werken van A tot Z kan uitvoeren. Samen met onze ervaren carrossier verdiep je jezelf in de nieuwest technieken en leer je de kneepjes van het vak.
 • 21/08/2018- Herentals- Voltijds - Audi
  Wij zijn op zoek naar een showroomverkoper / -verkoopster met ervaring binnen de autosector. Als verkoper / verkoopster werk je in nauw teamverband en rapporteer je naar de salesmanager.
 • 21/08/2018- Herentals- Voltijds - Audi
  Wij zijn op zoek naar een klantenadviseur die onze klanten adviseert en begeleidt bij herstellingen en onderhoud aan hun wagen. De ideale klantenadviseur is een administratieve duizendpoot die zeer planmatige en klantgericht te werk gaat. Een passie voor wagens is uiteraard mooi meegenomen. Interesse? Klik dan snel verder voor meer informatie.
 • 21/08/2018- Herentals- Voltijds - Audi
  Voor het versterken van ons team zijn wij op zoek naar een mecanicien in vast dienstverband die voltijds aan de slag kan gaan. Als mecanicien rapporteer je aan de aftersalesmanager en werk je in nauw teamverband samen met jouw collega's in de werkplaats, het magazijn en de klantenadviseurs. Ben jij onze man of vrouw? Klik dan zeker verder!

Locatie