Audi

Op zoek naar jouw droomwagen? Met de schitterende saloncondities van Audi ontdek je de verfijnde combinatie van prestaties en elegantie. Ervaar kwaliteit, tijdloos design en uitzonderlijke prijzen op het volledige Audi gamma.

 • Speciale actie op Audi Sport Editions
 • Extra voordelig laadstation van EDI
 • Audi Electric Bonus van €750 of €500
 • Stel zelf je wagen samen met onze salonvoucher
 • Voordelige overnamebonussen

Maak hier je afspraak

saloncondities bij Audi

Audi Sport Editions

saloncondities op de audi a1 sportback
Audi A1 Sportback Sport Edition

Klantenvoordeel² tot €10.440 BTWi

 • S-line exterieur
 • Pack Business Plus
 • LED koplampen
 • Virtual cockpit
saloncondities op de audi a3 sportback
Audi A3 Sportback Sport Edition

Klantenvoordeel² tot €12.450 BTWi

 • S-line exterieur
 • Pack Platinum
 • Sportzetels
 • Virtual cockpit
saloncondities op de audi Q2
Audi Q2 Sport Edition

Klantenvoordeel² tot €11.900 BTWi

 • S-line exterieur
 • Pack Business Plus
 • Navigation Pack
 • LED achterlichten
saloncondities op de audi Q3
Audi Q3 Sport Edition

Klantenvoordeel² tot €13.470 BTWi

 • S-line exterieur
 • Pack Platinum
 • Sportzetels
 • Virtual cockpit
saloncondities op de Audi A4 avant
Audi A4 Avant Sport Edition

Klantenvoordeel² tot €17.240 BTWi

 • S-line exterieur
 • Pack Platinum
 • Sportzetels
 • Virtual cockpit Plus
saloncondities op de audi a5 sportback sport edition
Audi A5 Sportback Sport Edition

Klantenvoordeel² tot €19.990 BTWi

 • S-line exterieur
 • 19" lichtmetalen velgen
 • Pack Platinum
 • Virtual cockpit plus

Korting op een EDI laadstation⁴ of een Audi Electric Bonus³?

100% elektrisch of toch hybride? Uitstekende keuze! Bij een geëlektrificeerd model van Audi, ontvang je een extra voordeel van maar liefst €1.300 (excl. btw) op een intelligent geconnecteerd laadstation van EDI⁴.

Je kan ook kiezen voor een Audi Electric Bonus³ van €750 BTWi op een 100% elektrisch model, of €500 korting BTWi op een hybride TFSI e model.

Maak hier je afspraak

saloncondities bij audi - laadpaal

Personaliseer je wagen dankzij onze salonvouchers

Jouw droomwagen met je favoriete opties en uitrusting? Dat kan! Download de voucher voor het Audi-model van jouw keuze, breng deze mee naar onze showroom en profiteer van tijdelijke voordelen op uitrusting en optiepakketten. Waarom nog wachten?

Download jouw voucher

saloncondities bij audi - salonvoucher

Interessante overnamebonus

Koop een nieuwe wagen en laat onze verkopers je oude wagen overnemen. Jouw voordeel? Een extra bonus dankzij onze schitterende saloncondities. Onze experten geven graag meer informatie over deze actie.

Wat is mijn oude wagen nog waard?

saloncondities bij audi - overnamepremie
1Algemene voorwaarden Saloncondities 2024: Geldig voor privé-klanten & ‘Business Customer’ klanten voor een nieuw klantencontract voor de periode van 5 december 2023 tot en met 31 januari 2024 (inbegrepen) voor uiterste leverdatum op 31/12/2024 (Audi Q5: 28/02/2025). Indien uw bestelling is getroffen door een restrictie in de productie of een latere levertermijn dan deze uiterste leverdatum, zal u toch van de commerciële voorwaarden kunnen genieten.
2 Audi Sport Editions gelden voor alle motoren van de geselecteerde modellen, met uitzondering van de TFSI e versies (Audi A3 Sportback TFSI e, Audi Q3 TFSI e, Audi Q3 Sportback TFSI e).
- De voorwaarden van de Salonactie zijn al in de prijs van de Audi Sport Editions inbegrepen. Dit betekent dat de Salonvoucher niet van toepassing is op deze Sport Editions (niet cumuleerbaar). De overnamebonus is echter wel beschikbaar op deze Sport Editions (indien van toepassing).
- De Sport Editions zijn standaard zeer goed uitgerust, maar de klant kan desgewenst extra opties toevoegen. Het is echter niet mogelijk om de extra uitrusting van de Sport Editions te verwijderen. In dat geval moet de klant kiezen voor een normale S line versie.
- Deze Sport Editions zijn beperkte edities en gelden zolang de voorraad strekt.
3Geldig op elk nieuw klantencontract tussen 05/12/2023 en 31/01/2024 (incl). Bij aankoop van een 100% elektrische of plug-in hybride Audi heeft u de keuze tussen een korting op een intelligent geconnecteerd laadstation van EDI of de Audi Electric Bonus. Beide opties zijn onderling niet combineerbaar. Niet cumuleerbaar met een specifieke klantgebonden fleetkorting.
4Het aanbod voor een korting op een intelligent geconnecteerd laadstation en certificatie van de elektrische installatie (t.w.v. € 1.300 excl. btw), alleen bij installaties in België, is uitsluitend geldig voor de betaling van de factuur voor de plaatsing van een elektrisch laadstation door het bedrijf Electric by D’Ieteren n.v. (EDI). De korting op een EDI laadinstallatie is niet langer van toepassing wanneer de bestelde wagen wordt geannuleerd of wordt aangepast naar een model waarop de actie niet van toepassing is. Slechts één gratis laadstation en één gratis certificatie per bestelling van een 100% elektrische of plug-in hybride Audi, met een maximum van 5 gratis laadstations en 5 gratis certificaties per natuurlijke persoon en/of rechtspersoon. Een upgrade naar een EDI laadstation uit de hogere categorie is mogelijk mits betaling van de bijkomende kost door de klant. Het is echter niet mogelijk de waardebon ter waarde van € 1.300 ex BTW te gebruiken voor de installatie van een niet-geconnecteerd laadstation. Het btw-stelsel dat op de installatie van de laadpaal van toepassing is, wordt beheerst door de wettelijke bepalingen, zoals toegepast door de FOD Financiën (https://financien.belgium.be/nl). De voorwaarden om als particulier in aanmerking te komen voor het btw-tarief van 6% zijn de volgende: (i) uw woning is ten minste tien jaar oud, (ii) uw woning wordt uitsluitend of hoofdzakelijk als particuliere woning gebruikt; (iii) de uitgevoerde werkzaamheden (verbouwing, renovatie, rehabilitatie, verbetering, reparatie of onderhoud, met uitzondering van schoonmaak) worden rechtstreeks aan u, de “eindverbruiker” (d.w.z. de eigenaar, de vruchtgebruiker, de huurder, enz.) in rekening gebracht. Dit aanbod is niet overdraagbaar aan een derde partij en is niet inwisselbaar voor een waardebon of contant geld. Aanbod geldig 12 maanden vanaf datum bestelbon. Meer info op www.edi.be. Aanbod onder voorwaarden, voor meer informatie gelieve u te wenden tot een erkende Audi verdeler. Korting in lijn met de EDI-tarieven vastgesteld op 05/12/2023. EDI-tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

Aanbod voor particulieren en professionele klanten. Actie geldig bij bestelling van een nieuwe 100% elektrische of plug-in hybride Audi bij een erkende deelnemende Audi verdeler in België. Geldig op elk nieuw klantencontract tussen 5 december en 31 januari 2024 (inbegrepen). Enkel geldig voor klantencontracten in Audi plug-in hybride modellen (Audi A3 Sportback TFSI e, Audi Q3 TFSI e, Audi Q3 Sportback TFSI e, Audi Q5 TFSI e, Audi Q5 Sportback TFSI e, Audi A6 Berline TFSI e, Audi A6 Avant TFSI e, Audi A7 Sportback TFSI e, Audi A8 TFSI e, Audi Q7 TFSI e en Audi Q8 TFSI e) en volledig elektrische Audi modellen (Audi Q4 e-tron, Audi Q4 Sportback e-tron, Audi (Q8) e-tron, Audi (Q8) Sportback e-tron, Audi e-tron GT, Audi RS e-tron GT). Zowel van toepassing op stockwagens als op nieuwe bestellingen, met uitzondering van de Q3 TFSI e en Q3 Sportback TFSI e. Bij deze modellen is het aanbod enkel van toepassing op stockmodellen. Combineerbaar met alle lopende commerciële acties. Niet cumuleerbaar met een specifieke klantgebonden fleetkorting. Voor meer informatie gelieve u te wenden tot een erkende Audi verdeler. Audi België behoudt zich het recht voor controles uit te voeren op de aanwezigheid van de (correcte) incentives op ondertekende bestelbonnen en het respecteren van het maximum aantal EDI laadstations per natuurlijke persoon/rechtspersoon.
5De overnamebonus is van toepassing op alle versies binnen het model met uitzondering van de RS-modellen (maar wel van toepassing op de Audi RS e-tron GT).
Voorwaarden:
- Minimum waarde: de overgenomen wagen dient een minimumwaarde te hebben. Neem contact op met uw Audi verdeler voor extra info.
- De overgenomen wagen moet gedurende 6 maanden ingeschreven zijn geweest.
- De overgenomen wagen moet ingeschreven zijn op naam van de klant die de nieuwe wagen koopt.
- De wagen moet effectief door de Audi verdeler overgenomen worden.