Welkom bij Hermans Herentals

Kies uw merk

Maak uw afspraak
Onderhoud / herstellingen

Afspraak maken

Carrosserie

Krassen en deukjes in je wagen zijn niet zo mooi, kom even langs we helpen je met plezier verder!

Schade aan het koetswerk en de gelakte onderdelen ten gevolge van een ongeval worden door uw erkende servicepartner hersteld. Hij doet dit professioneel en volgt daarbij de instructies van de fabrikant. Hij gebruikt hiervoor originele onderdelen. Dit is niet alleen belangrijk voor uw veiligheid maar ook voor het goede functioneren van de wagen en om zijn waarde te behouden.

Onderhoud & Herstellingen

Vandaag geniet elke Volkswagen - Audi - Seat van het nieuwe onderhoudsconcept « LongLife » . Concreet betekent dit dat een variabele onderhoudsindicator u het tijdstip zal melden wanneer het onderhoud van uw wagen dient uitgevoerd te worden.

Deze nieuwe technologie laat toe de onderhoudsbeurten te spreiden tot een max. van 2 jaar of 30.000 km !
Uw wagen is ook uitgerust met een waarschuwigsindicator voor het oliepeil. Wacht evenwel niet tot dit lampje gaat branden om het oliepeil te controleren en zonodig olie bij te vullen.
Een correct oliepeil komt immers de levensduur van de motor ten goede en staat ook borg voor een ideale spreiding van de onderhoudsbeurten.

 

Te gebruiken olie

De specificaties van de motorolie die u dient te gebruiken worden bepaald door de constructeur. Bij elk onderhoud zal Garage Hermans steeds deze olie gebruiken, waardoor een optimale levensduur van de motor gegarandeerd wordt.
Indien u olie moet bijvullen, dient u olie te gebruiken die beantwoordt aan deze specificaties. Vraag deze referenties aan uw klantenadviseur of beter nog, zorg ervoor dat u steeds een bus met deze olie in uw wagen heeft.

Forfaitaire prijzen

De constructeur heeft voor de meeste interventies (mechanische en carrosserie) een forfaitaire interventietijd voorzien, alsmede een interval voor de vervanging van bepaalde onderdelen. Op basis van deze gegevens, stellen wij u forfaitaire onderhoudskosten voor die overeenstemmen met de voorschriften van de constructeur waardoor onnodige facturaties vermeden worden.

Dankzij het gebruik van deze forfaitaire tijden kan een uniforme tarificatie aangeboden worden in alle officiële concessies.

Kwalitatief hoogstaand

Garage Hermans biedt u een 5 sterren-service. Dat komt omdat hij niet alleen over gespecialiseerd materieel beschikt, maar ook over alle nodige technische knowhow.

Technische controle

Moet je wagen naar technische keuring?

 

Vermijdt een herkeuring, wij controleren uw wagen en indien gewenst kan er voor een meerprijs voor u naar de keuring gereden worden

Banden

Goede banden zijn essentieel voor uw veiligheid.

 

Uitgedroogde banden kunnen leiden tot een klapband en banden met een verminderd profiel hebben minder grip wat bijvoorbeeld kan leiden tot aquaplaning. Daarnaast verbruikt u meer brandstof als u bandenspanning te laag is. Zorg daarom dat uw banden in orde zijn. Garage Hermans is gespecialiseerd in het repareren en eventueel vervangen van banden en helpt u graag weer veilig op weg.

Vervangwagens

Wanneer u uw auto moet laten herstellen, kan dit soms een tijdje duren. Ook voor een goed onderhoud van uw wagen, nemen wij graag voldoende tijd. Garag Hermans biedt u verscheidene mobiliteitsoplossingen aan:

 

 • Een breng en haal service waar we naar huis of het werk brengen binnen een straal van 10km rond de garage.
 • Een wachtruimte met koffie, Wi-fi en de krant
 • Terwijl uw Audi/Volkswagen of Seat bij ons staat, kunnen wij  u voorzien van een vervangvoertuig. U kan deze best aanvragen wanneer u belt voor een afspraak. Zo staat er voor u en wagen klaar en blijft u mobiel. De dieseltank is volledig gevuld en komt ook terug volledig gevuld terug. Het vervangvoertuig is uiteraard te betalen per dag.

Nieuws

3jobs

 • 26/04/2018- Herentals - Volkswagen
  Wij zijn op zoek naar een klantenadviseur die onze klanten adviseert en begeleidt bij herstellingen en onderhoud aan hun wagen. De ideale klantenadviseur is een administratieve duizendpoot die zeer planmatig en klantgericht te werk gaat. Een passie voor wagens is uiteraard mooi meegenomen, interesse? Klik dan snel verder voor meer informatie
 • 26/04/2018- Herentals - Audi
  Op zoek naar een functie als B2B verkoper binnen een autobedrijf? Klik dan even verder, want wij zoeken een fleetverkoper /- verkoopster!
 • 26/04/2018- Herentals - Audi
  Je bent de creatieve duizendpoot die onze verkoop promoot en de campagneplannen van het management implementeert. Voel jij je in deze functie aangesproken? Klik dan zeker verder!

Locatie